Heeft u nood aan personenvervoer naar een privé feest of voor een zakelijke verplaatsing?

 

Bij ii Taxi kunt u niet enkel terecht voor luchthavenvervoer maar ook voor alle personenvervoer naar andere bestemmingen zoals toeristische trekpleisters, hotels, stations of naar de kust.

 

U kunt uw personenvervoer zeer eenvoudig reserveren via onze website.

 

ii Taxi biedt een professioneel en betrouwbaar vervoer-service. Luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens in België en Nederland.

 

Onze firma heeft al 7 jaar ervaring in de taxi sector en alle luchthavens van België en de buurlanden.


Ben je op zoek naar een oplossing voor je personen- of zakenvervoer? Contacteer ons !

 

Wij rijden ook naar alle festivals en zijn 24/7 beschikbaar.

0484 28 63 33 

https://www.gtl-taxi.be/8_0_0_0_0_NL_Nieuws

Vanuit onze thuisbasis in Nijlen, zijn wij hoofdzakelijk actief in de Benelux en de andere buurlanden. . Wij hechten belang aan uw comfort om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. U betaalt steeds de afgesproken prijs. Onze tarieven zijn competitief, wij bieden u een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wij rijden steeds vlot en veilig.

Dit gaat van een rit heen en terug naar uw favoriet restaurant, een avondje uit naar theater, naar optredens, naar evenementen, waar u zeer moeilijk een parkeerplaats kan vinden of die duur betaald. Wij kunnen pendeldiensten organiseren en nog veel meer, kortom u kan op ons rekenen voor elk type van personenvervoer. Ook voor die speciale gelegenheden, trouwfeesten, communiefeesten, jubileums, ... waar men naar verschillende plaatsen moet gebracht worden is ii taxi de juiste keuze.

Heeft u een speciale vraag? Stel ze via het contactformulier of bel ons, wij zoeken samen met u naar de gepaste oplossing. Wij staan tevens in voor de organisatie van uw vervoer.

II taxi uw vervoer in de regio

Wij rijden voor particulieren en bedrijven in de kempenregio en omliggende steden. Tevens bieden wij ook vervoer van en naar de nationale en internationale luchthavens. Contacteer ons op 0484 28 63 33 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) staat we tot uw dienst!

Wij onderscheiden ons van andere vervoersbedrijven in Antwerpen door onze klantgerichte service, kwaliteit en scherpe prijzen. Wij staan bekend als een modern bedrijf dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. 365 dagen per jaar, 24 uur op 24. Chauffeurs, centralisten, mecaniciens, poetsers en directie. wij spannen ons dagelijks in om Uw taxirit op tijd, comfortabel en veilig te laten verlopen. . Our taxi provides professional taxi service 24/7

Al onze taxidiensten gelden voor particulieren en ondernemingen

 

02/01/2024 - Nieuw netwerk flexvervoer De Lijn is gestart op 6 januari.

 

Op plaatsen waar er minder vraag is naar openbaar vervoer, werkt De Lijn Flex met kleinere voertuigen.

 

 

Sinds 06/01 rolt De Lijn haar nieuwe flexvervoer uit, waarbij de bussen worden geconcentreerd op de lijnen met de grootste vraag. Het netwerk zal 16.400 haltes tellen. In gebieden waar geen of minder reguliere bussen rijden, moeten reizigers zelf een rit aanvragen met De Lijn Flex. Deze vervangen de belbussen van vroeger. Dit nieuwe flexvervoer, dat vooral door taxibusjes uitgevoerd wordt, moet vooraf gereserveerd worden via de Hoppincentrale of Hoppinreisplanner

Op de flexbus gelden de vervoerbewijzen en tarieven van De Lijn.