taxi malle taxi en luchthavenvervoer malle<>zoersel

taxidiensten ook luchthavenvervoer> taxi westmalle taxi oostmalle taxi zoersel

luchthavenvervoer zaventem of andere luchthaven vervoer nodig laat ons weten voor 

 

 

ii taxi  biedt taxi services in de regio Malle Zoersel Schilde

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij bestaat meer dan 7 jaar in de taxisector. Top gekeurd en verzekerd wagens, proffesioneel chauffeurs met geldige taxi pass en rijbewijs.

 • Luchthavenvervoer Malle 
 • Zakelijk Vervoer
 • particulier vervoer
 • Leerlingvervoer
 • feestvervoer   

   

  • Taxidienst met Luchthaventransfers van en naar alle grote luchthavens in de regio.

  • 24/7 beschikbaarheid, zodat u op elk moment van de dag of nacht kunt reizen.
  • Ruime voertuigen om comfortabel te reizen, zelfs met veel bagage.
  • Professionele chauffeurs die u veilig en op tijd naar uw bestemming brengen.

  Of u nu alleen reist of met een groep, voor zaken of plezier, ii Taxi Services staat voor u klaar om u een stressvrije en comfortabele rit naar de luchthaven te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw rit te boeken en uw reiservaring te verbeteren!

  Onze Waarden:

  1. Betrouwbaarheid: Bij ii Taxi Services geloven we in het leveren van betrouwbare en punctuele service. We begrijpen dat het halen van uw vlucht van het grootste belang is, en daarom zorgen we ervoor dat onze chauffeurs op tijd bij u zijn en u veilig en op tijd naar de luchthaven brengen.
  2. Comfort: We streven naar een comfortabele ritervaring voor al onze klanten. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en voorzien van moderne gemakken om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.
  3. Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die getraind zijn in defensief rijden en op de hoogte zijn van alle verkeersregels, om ervoor te zorgen dat u veilig op uw bestemming aankomt.
  4. Klantgerichtheid: Bij ii Taxi Services streven we naar uitstekende klantenservice. We luisteren naar uw wensen en behoeften en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen en uw reis zo aangenaam mogelijk te maken

 

Taxi boeken:

Bel ons 0484 28 63 33 en leg onmiddellijk uw goedkope taxi rit vast . Of mail ons via info@taxiii.be. voor meer info kunt u ook ons reservatieformulier gebruiken.